top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 5 Februarie 2021

Vei castiga un razboi in curand! Insa ceva trebuie sa intarzie. Sau a trebuit sa intarzie! Poate ca este o lupta cu tine si gandurile tale de frica, vei fi initiat in curand intr-un clan, vei intra intr-un cuib. Cineva are nevoie de puterea ta, cineva are nevoie sa ii dai incredere, insa orice eroul are si el zilele lui de cautari interioare si de confuzie.

Ai incercat totul si ai dat tot ce era mai bun in tine, dar acum vezi ca nu a meritat sa te consumi si sa te lupti? Ceva nu merita toata zbaterea ta, poate ca nu ai facut niciun progres inca, este momentul sa renunti la o lupta si sa mergi mai departe. Daca te simti coplesit de ceva care te provoaca sau de responsabilitati si nu mai poti vedea padurea de copaci, este momentul sa iti canalizezi atentia doar pe unul sau doua lucruri care te pasioneaza.

Fii pregatit pentru o distractie, bucurie, un eveniment foarte fericit, te simti liber si in siguranta. In ciuda a ceva care sta intors, este o zi plina de surprize extrem de placute, acuma ca stiti, incercati sa va aratati surprinsi oricum! #mesajulzilei #veratarot #tarologie


3,961 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Geta Vomir
Geta Vomir
Feb 05, 2021

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire 😘

Like
bottom of page