top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 3 Iunie 2021

Ziua viselor. Unii viseaza palate, altii bijuterii, operatii estetice, lauri, altii se viseaza in natura, savureaza momentul. Asculta pasarile, ridica ochii spre cer, e liber la visare. Cu toate ca ne place sa visam, in realitate, vom avea parte de o impacare. Faci dovada unei bune educatii. Cineva care are mult discernamant, este onest si talentat. Esti pus in fata unei situatii interesante, ca si cum esti intr-un laborator de biologie si asisti la un fenomen care te impresioneaza. Ceva care te lasa cu gura deschisa. Poate ca ti se ofera pe tava posibilitatea de a incheia un conflict, niste discutii.

Altcineva este intr-o mare plictiseala, nesatisfacut cu alegerile pe care le-a facut sau viata pare ca nu mai are nicio bucurie. I se ofera o cupa , el este foarte vulnerabil la tentatii, pentru ca isi doreste mai mult. Ce se afla in cupa noua vom vedea, poate fi o iluzie, manifestarea dorintelor sale sau o noua motivatie.

Cauta noi feluri in care sa fii reinspirat. Nimic nu va fi in vreodata perfect in totalitate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te bucuri de ce este. Priveste lumea cu ochii unui copil. Continua sa visezi! #veratarot #tarologie #mesajulzilei


3,346 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Adina Simen
Adina Simen
Jun 03, 2021

Buna dimineata

Like
bottom of page