top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 21 Mai 2021

Astazi te pui pe tine pe primul loc, investeste in tine, rasfata-te, ofera-ti toate micile placeri si luxul pe care de multe ori poate ca ti-l refuzi. 9 de Monede este despre bani si despre lucruri materiale, este o femeie intr-o gradina cu flori de aur, multa lume ar vrea sa le miroasa. Ce poate fi mai sexy sa fii in stare sa ai grija singur de tine? Esti capabil sa stai pe picioarele tale, iar daca picioarele stau intr-o pereche de pantofi care iti taie respiratia, e si mai bine! Te simti foarte bine de unul singur. Vrei flori? iti cumperi singura! Vrei sa iei cina in cel mai scump restaurant? Da-ti o intalnire cu tine!

Cartile vorbesc despre cineva care poate avea orice isi doreste. Poate avea orice partener, poate sa aleaga, dar cu lucurile care merg asa de bine de unul singur...de ce ai vrea pe cineva?!

Felul in care arati va fi foarte important in zilele urmatoare. Renunta la ideea ca daca schimbi ceva la tine nu le vei mai placea celorlalti. Cineva special va observa schimbarea ta. Cunoaste-ti valoarea si persoana potrivita va gasi asta foarte sexy la tine! Nu cauta sa castigi niciun premiu, fii tu premiul! #veratarot #mesajulzilei #tarologie


3,692 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page