top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 20 si 21 Martie 2021

Un ciclu se incheie si, ca dupa fiecare sfarsit, ceva nou trebuie sa inceapa! Astazi si maine, 20-21 Martie 2021 se produce un eveniment extrem de puternic, Echinoctiul de Primavara, incepe practic noul an astrologic. La fel ca si noi, Cosmosul are si el ciclurile sale. O renastere si un alt inceput par a fi imperios necesare, mai mult ca niciodata poate!

Regele de Cupe. Steaua si Regine de Cupe sunt cartile pentru acest moment important. Steaua este cartea Sperantei, a Inspiratiei, a Luminii care vegheaza deasupra noastra si ne ghideaza in directia destinului nostru. Cei doi monahi sunt despartiti sau adusi impreuna de aceasta Stea. In Tarot, Steaua vine dupa Turn, cartea schimbarilor, catastrofelor, trezirii spontane, lucrurilor imprevizibile. Vine si ne promite ca ne vine sufletul la loc, femeia care zboara peste ruinele de pe fundalul cartii este Anima Mundi, Sufletul Lumii, aspiratia noastra spre o constiinta inalta, este linistea dupa furtuna. Este momentul sa aduni bucatile sparte si sa iti mentii speranta pentru un viitor mai bun, mai ales cand tot ce ti-a ramas este Speranta! Aici e o poveste de dragoste, ceva Stardust, un ajutor nesperat care iti vine cand esti sincer cu tine, cand ai mare compasiune pentru celalalt. Esti pe o mare a emotiilor, te intorci la Sursa, recunosti cum bucatile se potrivesc si se pun la loc, te simti in flux cu evenimentele care vin, fara sa te lupti si sa depui efort, lasa increderea si credinta sa te ghideze inainte, curgi ca un rau intr-o mare, marea vietii. Puteti amandoi sa va ridicati deasupra personalitatii voastre si sa lasati acest parteneriat sa aiba propria identitate si energie? Este momentul sa te relaxezi si sa vezi unde duce aceasta calatorie acceptata de amandoi.

Nu mai opune rezistenta, nu te lupta contra situatiei, invata sa asculti de maree, cand apa se retrage, nu este nici un mesaj ascuns acolo pentru tine de descifrat, este un ciclu al naturii fiecaruia, lucurile vor curge din nou, nu te alarma! Cand pescarii nu pot merge la pescuit, stau acasa si repara plasele. #veratarot #tarologie #mesajulzilei

4,187 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Kommentar


Maria Bungau
Maria Bungau
20. März 2021

Multumesc cu iubire si recunostinta infinita, om frumos. Fii binecuvantata🙏🥰🤗

Gefällt mir
bottom of page