top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 20 Mai 2021

Totul este despre dragoste, despre speranta ca intr-o zi o vei gasi, despre adevarul ca ceea ce tu cauti te cauta pe tine. Turnul nu mai are nicio putere asupra ta, iar lanturile Umbrei le-ai rupt demult. Esti calm si puternic, intelegi tot ce este, esti ca o apa linistita, esti ca o stea, te poti opri pentru un moment sa nu faci absolut nimic, ci doar sa fii!

Este linistea dupa furtuna, mai ales daca furtuna a fost dramatica. Ce ai pierdut, ce ai castigat, nu mai simti nevoia sa faci nimic, ci doar sa observi. Cred ca cineva a trecut prin foarte multe in ultima perioada, dar timpul le vindeca pe toate.

O iubire care te vindeca de trecut, cineva care te vindeca, vindecare de boala prin iubire, ceva care sa te inspire din nou, dragostea adevarata si dovezile ei. Auzi cantece de pasari, cantece de dragoste, Universul prin frumusetea si perfectiunea sa ridica slave Iubirii. Uneori nu putem vedea padurea de copaci, sentimentele se amesteca in noi si auzim un lucru, cand de fapt celalalt vrea sa ne spuna altceva, este ca un fel de ecou al unor experiente din trecut care se suprapune conversatiei pe care o aveti. Nu te grabi sa reactionezi, cealalta persoana poate ca nu are nici cea mai mica idee cat de mult te-au afectat cuvintele ei, incearca sa intelegi situatia. Ai incredere in legatura voastra. Intelegere, pace, iertare, vindecare dupa cearta, sinceritate, dragoste.

Versiunea perfecta a jumatatii tale sta in fata ta, lasa miracolul sa se intample. #veratarot #mesajulzilei #tarologie



3,998 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Adina Simen
Adina Simen
May 20, 2021

🥰

Like
bottom of page