top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 19 Mai 2021

A sosit momentul sa inchizi un ciclu, proiect, dar inainte sa faci asta, accepta locul unde esti acum. Fa un inventar emotional, psihologic, nu poti merge mai departe daca lasi lucrurile neterminate. Pentru pacea mintii, accepta lucrurile asa cum sunt si inchide usa trecutului ca sa poti sa te eliberezi.

Este vorba despre o munca titanica pe care o ai de facut, ai creat ceva special care iti va aduce multe oportunitati fericite pentru abundenta financiara. Este momentul sa te pui pe treaba si sa termini ce ai de facut. Cand lucrurile neterminate astern o umbra peste viata noastra, este un semnal ca amanarea este felul prin care ne sabotam fericirea de unii singuri. Universul vrea ca tu sa castigi cursa, nu renunta inainte de linia de final, sa te impiedici este mai bine decat sa dai inapoi. Nu gandi lucrurile prea mult si nu te lasa distras de alte probleme, fa ce trebuie sa faci!

Esti fericit cu munca ta? Te satisface? Munca nu este doar despre castiguri materiale, dragostea pentru ceea ce faci si dorinta de a crea ceva pentru pura placere de a munci sunt la fel de importante. Cineva va primi o recunoastere pentru ca o merita. Esti bine primit si admirat pentru ceea ce faci, chiar daca numai tu stii de multe ori prin ce fel de ganduri si experiente trebuie sa treci ca sa daruiesti lumii arta ta. #veratarot #mesajulzilei #tarologie


3,595 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentário


Adina Simen
Adina Simen
19 de mai. de 2021

😘

Curtir
bottom of page