top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 17 Februarie 2021

In numele dragostei, lucrurile se schimba foarte repede. Ceva care te face foarte fericit, o reuniune, evenimente si vesti menite sa te faca sa te simti implinit, dorit, acceptat. Nimic nu poate opri dragostea, ai ochii pusi pe ceva, pe cineva, ochii bufnifei, pasiune cu intelepciune mai greu de gasit, dar da, e o intelepciune straveche intre cei doi, va intelegeti din priviri.

Esti tot bagat in povestea asta, esti relaxat, dezarmat. Si amandoi va puneti tolbele cu arcuri deoparte. Ce frumos stati sub acest stejar batran, plin radacini, gros, este o iubire puternica, rezistenta la trecerea timpului. Totul accepta dragostea asta, natura sustine iubirea voastra. Participarea naturii la intalnirea voastra, la acest act al iubirii. Natura este un martor al unei lagaturi trainice, din alte vieti.

Impaci toate dimensiunile tale de femeie, esti iubita, mama, fiica. Un timp dedicat iubirii, impartit cu cei pe care ii iubesti. Ceva legat de amanunte si de atentie. Parul, ca simbol al feminitatii tale, si barbatul si copilul te tin de par, isi iau puterea din parul tau. Cineva are nevoie de puterea ta, cauta atentia, grija, intelegerea, protectia ta, amandoi sunt in poala ta. Poate ca esti insarcinata sau cineva vrea sa faca copii cu tine. Vine primavara, natura renaste. #mesajul zilei #veratarot #tarologie


4,519 views1 comment

Recent Posts

See All

1 commentaire


Geta Vomir
Geta Vomir
17 févr. 2021

Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire 😘

J'aime
bottom of page