top of page
Search

Mesajul Tarotului pentru 16 Februarie 2021

Te temi, esti speriat, un ghid care te indreapta spre luminis, tot ce simti noaptea, e doar paranoia, iar la lumina zilei ti se arata maretia locului si a vietii, teama ta este doar in tine, viata are sa iti ofere o perspectiva luminoasa. Te asteapta ceva foarte frumos, o intelepciune a inocentei, o redescoperire a unei stari de gratie, de bine, de lipsa de griji. Reconectare cu sinele, o veste buna care te scoate din balamuc. Redescoperi frumusetea vietii, a sentimentelor, nu tine nimic de ceilalti, tine doar de tine, tu atragi, tu privesti. Conteaza mult perspectiva, sa gandesti impecabil cum spune Don Miguel Ruiz in cartea "Al cincilea legamant" si ii multumesc prietenei mele Simona care m-a introdus in cartea asta 😘. Cand te cuprinde starea din 9 de Spade, de dezintegrare, de teama, trebuie sa iti faci introspectia cat de curat ai gandit, poate ti-ai bagat in cap niste lucruri gresite, de cate presupuneri ai facut, e vorba de credintele noastre gresite.

Noaptea

lucrurile par foarte intunecate, cand te temi de diverse subiecte ale vietii, se iveste speranta, pentru ca vei avea o schimbare de atitudine. Iesi dintr-un impas, din frica, pozitia corpului ti se schimba, ceva vine sa te relaxeze. Prezumtiile sunt pura fictiune. Revenire la sinele autentic, ala care nu se teme.

Primele patru Legaminte cu sinele sunt: 1. sa fii impecabil in ceea ce spui, 2.sa nu iei nimic personal, 3. sa nu presupui nimic, 4. fa intotdeauna tot ce iti sta in putere. Al cincilea legamant ar fi fii sceptic, dar invata sa asculti. Atunci cand asculti cu adevarat, poti intelege povestea, iar comunicarea cu ceilalti devine mult mai simpla. Fiecare om are povestea lui, in care el este personajul principal. Astazi poti deveni mult mai intelegator cu ce se intampla. #veratarot #tarologie #mesajulzilei

4,298 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


vioricavladu1
vioricavladu1
Feb 16, 2021

Mulțumesc mult suflet minunat ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Like
bottom of page